Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Bamboe enkel dekbed 240x220 All Season

0 reviews
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Breedte X Lengte

€ 79,95 Op voorraad
  • Voor 12:00 besteld, volgende dag geleverd
  • In alle maten leverbaar. Bel voor een speciale maat.

Omschrijving

Dit prachtige All Seasons dekbed gemaakt van bamboe slaap je elke nacht heerlijk! De vulling is gemaakt van 100% ECODOWN® dit is een micro-gel holle vezel. Dit betekent dat het dekbed synthetisch is en heeft alle voordelen van dons.

De tijk bestaat uit 50% bamboe en 50% polyester. De golvende stiklijn houd de vulling bij elkaar. Daarnaast heeft dit dekbed een prachtige groene, luxe bies. De warmteklasse van dit dekbed is warmteklasse 3. Warmteklasse 3 is een licht dekbed welke gebruikt kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel te koud hebben.

Overige informatie Om de levensduur van het dekbed maximaal te benutten wordt er geadviseerd om het dekbed dagelijks na gebruik even op te schudden. Indien nodig kan het dekbed thuis in de wasmachine gewassen worden op 40°C, hiervoor is een ruime wasmachine wel raadzaam. Verder is het dekbed anti-allergisch en geschikt voor de droger. Het vulgewicht van het dekbed zit op 400 gram per m2.

Specificaties

EAN

8720105667787

Alternatieven

Review Bamboe enkel dekbed 240x220 All Season

Waardering:
Uw beoordeling*:
Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:*