Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Boxspring 100x200

Boxspring 100x200 kopen? Bedworld biedt u luxe 100x200 boxsprings tegen scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd met snelle levering binnen 24 uur.

Boxspring 100x200 kopen?

In een boxspring van 100 x 200 heeft u heerlijk de ruimte. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, Kijkt u maar eens naar onze gunstig geprijsde bedden van 100 x 200 m. Een Bedworld boxspringbed beschikt over een uitstekende ventilatie, is bekleed met hypoallergene stof of kunstleder en volledig naar uw wens samen te stellen. Boxspringbedden staan bekend om hun ergonomische comfort. Dat kan ook niet anders, want u ligt op maar liefst twee matrassen. Bewezen is dat een boxsprinbed de nachtrust aanmerkelijk verbetert. Ervaar het zelf, en ontvang van ons 14 dagen gratis proefslapen!

De box

Een goede basis van een boxspringcombinatie heeft alles te maken met een goed ventilerende onderbox. Bedworld boxspring bedden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en bekleed met waterafstotend textiel of kunstleer. Bij onze trendy bedden kunt u eenvoudig een bijpassend hoofdbord, pootjes en matras bijbestellen. Zo creëert u heel eenvoudig de slaapkamer van uw dromen. Boxvormige matrasdragers 100 x 200 zijn bij ons te verkrijgen met een verstelbare of harde bedbodem. Bij de verstelbare bodem adviseren wij u een schuimmatras, omdat deze moet kunnen buigen. Voor een harde boxspring, kiest u het best een matras met pocket- of bonellvering.

Het formaat bed

Hier bij Bedworld vindt u alle maten bedden die u zich maar voor kunt stellen. 1 of 2 persoonsbedden, twijfelaars én bedden op maat. Een paar centimeters extra breedte of wat meer in de lengte, het kan bij ons allemaal. Voor een bed op maat, is een telefoontje voldoende. Ook voor bedden met extra instaphoogte bent u bij ons aan het goede adres. Wist u trouwens dat onze standaard boxspringbedden 100 x 200 al een hogere instap hebben dan het gemiddelde ledikant? Voor bedden met opzithulp, kiest u het best een boxspring met verstelbare bodem.

Matrassoorten

Geen mens is eender. Niet alleen qua comfortervaring op het gebied van lekker liggen, ook de warmteregulering van elk mensenlichaam werkt anders. Om die reden ziet u bij ons meerdere schuimsoorten vernoemd. Traagschuim bijvoorbeeld, wordt zachter naarmate het de lichaamstemperatuur aanneemt. Koudschuim is veerkrachtiger en behoudt ook bij opwarming zijn vorm. In onze matrassen maken wij gebruik van beiden. Afhankelijk van, of u een hard, medium of zachte/soepele matras wilt, zijn de beide schuimlagen dikker of dunner uitgevoerd. Het meest gekozen matras voor boxsprings is een matras met pocketvering. Dit zijn uitstekend ventilerende bedden, waarbij het aantal veren per m2 de hardheid bepaalt.

Bepaal zelf uw ligcomfort

Naast dat de materiaalkeuze heel belangrijk is, voor een goede nachtrust, is het ook verstandig te kijken naar uw slaaphouding, het maximale gewicht dat het bed moet gaan dragen, het aantal gewenste comfort zones en de reinigingsmogelijkheden van het matras. Bent u astmatisch aangelegd of transpireert u ’s nachts veelvuldig kiest u het best een matras met een tijk van anti-allergeen materiaal die tevens uitwasbaar is. Wat de dikte van onze bedden betreft, heeft u bij de 100 x 200 bedden de keuze uit 3 diktematen: standaard 20-22 cm, dik 24-26 cm en extra dik 28-30 cm. 

Meer maten: 100x210100x220