Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Boxspring 120x200

Boxspring 120x200 kopen? Bedworld biedt u luxe 120x200 boxsprings tegen scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd met snelle levering binnen 24 uur.

Icon Binnen 42 dagen geleverd

€ 329,-€ 279,- Cart

Boxspring 120x200 kopen?

Met een boxspring 120x200 heeft u optimaal de ruimte. Naast deze fabriek-af boxspring, kunt u bij ons ook afwijkende maten en maatwerk bedden bestellen. Niet alleen deze twijfelaar, maar ook eenpersoons- en tweepersoonsbedden biedt Bedworld u voor uiterst lage prijzen. U heeft daarbij de keuze uit harde en medium matrassen of heerlijk zachte bedden, waar u meteen in wegdroomt. Onze boxsprings zijn bekleed met hypoallergeen textiel en/of kunstleer. Kijkt u ook eens naar de chique hoofdbords, elektrische bediening en de opbergmogelijkheden van onze 120 x 200 boxspringbedden. Bestel nu meteen en slaap vanaf morgen 14 dagen op proef.

De box

Bij aankoop van onze boxspringbedden 120 x 200 kunt u kiezen voor harde of geveerde bedbodems. Flexibele bodems zijn iets duurder in aanschaf, maar qua ligcomfort haalt u dat er dubbel en dwars uit. Bij ons bepaalt u het design en afwerking van de box helemaal zelf. Als stofferingsmateriaal bieden we u (waterafstotend) textiel en kunstleer. De stoffering kunt u naar wens door laten voeren op het hoofdbord. Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit een hele reeks aan kleuren en leveren we bijpassende pootjes. Onze boxen zijn voorzien van onopvallende ventilatie kanalen en een sieraad voor elke slaapkamer.

Het formaat

Een boxspring van 120 x 200 is de kleinste maat van de twijfelaars. Het is een maat die breder is dan een 1 persoons, maar te smal is om 2 persoons te mogen heten. Bedworld biedt u alle breedte- en lengtematen bedden die op de markt gangbaar zijn. Daarnaast bieden we maatwerk matrassen, voor niet reguliere afmetingen. Boxbedden zijn normaliter al iets hoger dan het gemiddelde ledikant, maar mocht u nog meer hoogte nodig hebben, is dat bij ons geen probleem. Ook een verstelbare bodem, om tv te kunnen kijken of als opstahulp, behoort tot de mogelijkheden.

Soort matras

Hoe meer veren per m2 een matras heeft, hoe comfortabeler het ligt. Uw gewicht wordt immers veel beter verdeeld. Warmteregulering en ventilatie zijn twee zaken die nauw verband met elkaar houden. Pocketvering matrassen beschikken over een hoge mate van luchtdoorlaatbaarheid en zijn dus koeler dan gewone binnenvering bedden. Wanneer we kijken naar de schuimsoorten, zien we dat koudschuim steviger is, dus wat harder en een hogere luchtdoorlating heeft. Hierdoor zijn deze bedden ook meer anti-allergeen dan traagschuim bedden. Huisstofmijt en schimmels gedijen immers beter in een warmte vochtige en minder goed geventileerde omgeving.

Het ligcomfort

Uw ligcomfort is het belangrijkste aspect van een bed. Bij Bedworld heeft u alle tools in handen, om het beste matras 120 x 200 samen te stellen. Belangrijk is daarbij dat u rekening houdt, met uw slaaphouding en het maximale gewicht dat het matras moet gaan dragen. Dit laatste is van belang voor de diktebepaling. Bij ons heeft u de keuze uit standaard 20-22 cm, dik 24-26 cm en extra dikke 28-30 matrassen. Vervolgens kiest u voor het aantal comfortzones, 1 tot 7+ en of u een zacht/soepel, medium of hard bed wilt. Komt u er niet uit, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer maten: 120x190120x210 -120x220130x200