Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Boxspring 130x200

Boxspring 130x200 kopen? Bedworld biedt u luxe boxsprings tegen scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd met snelle levering binnen 24 uur.

Boxspring 130 x 200 kopen?

Aan deze prijsgunstige boxspring 130 x 200 cm heeft u een fijne twijfelaar, met extra lengte. Ideaal voor een logeerkamer. Zonder veel ruimteverlies kunt u zowel een, als twee gasten te slapen hebben. Bij het samenstellen van dit boxspringmeubel, kunt u een model kiezen met opbergruimte, elektrische bediening en hypoallergene bekleding. U kunt natuurlijk volstaan met een voordelig standaardmatras, maar voor uw persoonlijke comfort, kiest u het best een matras, plus topdek, naar uw eigen gewicht en voorkeur. Als u vandaag voor 12 uur bestelt, kunt u vanaf morgenavond 14 dagen proefslapen.

De box

In onze categorie 130 x 200 boxen heeft u de keuze uit geveerde en harde bedbodems. Beide systemen zijn voorzien van ventilatie doorgangen. Geveerde bedbodems bieden een hoger slaapcomfort en zijn geschikt voor elektrische bediening. Harde bedbodems bieden een fijne opbergruimte en zijn iets voordeliger in aanschaf. Bedworld boxsprings zijn gestoffeerd met een textiele of kunstlederen bekleding, waarbij u de keuze heeft uit vele trendy kleuren. Bij de stoffen heeft u eveneens de mogelijkheid te kiezen voor waterafstotend materiaal. Wij leveren de bedden met pootjes op kleur, en naar wens, met gestoffeerd hoofdbord.

Het formaat

Als u eigenlijk alleen maar ruimte heeft voor een 1 persoons, maar u wilt tevens aan 2 personen slaapgelegenheid kunnen bieden, biedt een twijfelaar uitkomst. Een 130 x 200 boxspring past vaak nog net in een klein kamertje. Twijfelaar bedden zijn bij ons te verkrijgen in meerdere breedtes en lengtematen. De smalste twijfelaar is 120 cm breed en de breedste 140 cm. Daarboven wordt het een 2 persoons bed. Bij de keuze van de gewenste kenmerken van uw nieuwe bed, kunt u kiezen uit meerdere instaphoogtes en een vlakke of verstelbare bodem.

Welk type matras legt u op een boxspring?

Welk soort matras u op een box legt, is afhankelijk van de boxbodem. Op een harde box kiest u voor een matras met binnen- of pocketvering en topper. Besluit u een geveerde boxspring te kopen, zitten er al pocket- of bonellveren in de bedbodem. U kunt dan af met een matras van koudschuim en/of traagschuim. Voor optimale hygiëne en de anti-allergene eigenschappen adviseren wij te allen tijde uw matras te omhullen met een uitwasbare hoes. Wat de vering betreft: hoe hoger het aantal veren per m2, hoe comfortabeler het bed. Heeft u het snel warm, bent u het meest gebaat bij een pocketveringmatras. Deze beschikken over ventilerende en warmte regulerende eigenschappen.

Bepaal zelf de mate van comfort

Elk mens heeft zijn eigen specifieke slaaphouding en voorkeur om lekker te liggen. Daar waar de een van een hard bed opstaat alsof hij geradbraakt is, krijgt een ander dat van een bed waarin hij helemaal wegzakt. Afhankelijk van uw gewicht, lengte en lighouding, hierbij gaat het erom of u een rug-, zij- of buikslaper bent, bepaalt u eerst de matrasdikte. Wij bieden u standaard 20-22 cm, dik 24-26 en extra dikke 28-30 bedden aan. Vervolgens kiest u voor een zacht/soepel, medium of harde uitvoering en met of zonder extra comfort zones.