Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Boxspring 140x200

Boxspring 140x200 kopen? Bedworld biedt u luxe 140x200 boxsprings tegen scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd met snelle levering binnen 24 uur.

Boxspring 140x200 kopen?

De boxspring 140x200 is een twijfelaar, waarop u lekker breeduit kunt liggen. Boxspring twijfelaars zijn ideaal voor mensen die zowel op hun rug, zij, als op hun buik slapen. U heeft bij ons de keuze uit een hard, medium of zacht binnenveringmatras. Voor extra comfort en ter bescherming van het matras, bestelt u er het best meteen een topdek bij. Mits op voorraad, heeft u uw order die u vandaag vóór 12 uur bij ons plaatst, morgen in huis. Daarna kunt 14 dagen proefslapen en beslissen of u verder wilt met uw twijfelaar boxspring.

De box

De box van een boxspringbed kan beschikken over een geveerde of harde bodem. Een geveerde bedbodem is niets anders dan een geveerd matras dat dienstdoet als matrasdrager voor een tweede matras. Geveerde bedbodems zijn verstelbaar, de harde niet. Wanneer u bij ons besluit een boxspring te kopen, leiden we u door een menu, waarmee u de uiterlijke kenmerken kunt bepalen. Zo kunt u kiezen uit meerdere kleuren, al dan niet, waterafstotende stof of kunstlederen bekleding, bijpassende pootjes en een eveneens gestoffeerd hoofdbord. Alle modellen Bedworld boxen zijn standaard voorzien van ventilatie luchtdoorlaten.

Het formaat

Normaliter koopt u een bed op maat van de slaper die er gebruik van gaat maken. Een 140 x 200 boxspring biedt u diverse mogelijkheden. Met zijn 140 cm breedte is het een heerlijk ruim 1 persoons bed. Aan de andere kant kunnen er ook heel goed 2 personen op slapen. We noemen deze maatvoering dan ook wel twijfelaar. Twijfelaars kunt u bij ons in de breedtematen 120, 130 en 140 cm verkrijgen. Wat de instaphoogte betreft, zijn boxspringbedden hoger dan het gemiddelde ledikant. Door te spelen met de hoogte van de pootjes kunt u hierin nog eens makkelijk enkele centimeters variëren.

Type matras

Het type matras dat u kiest, hangt af van de bedbodem die u wilt. Voor op geveerde boxspringbodems kunt u volstaan met een schuimmatras. Moderne schuimmatrassen bestaan uit een combinatie van koud- en traagschuim. Koudschuim is voor de stevigheid en traagschuim zorgt voor het comfort. Harde boxen daarentegen vragen om een geveerd matras, met binnen- of pocketvering. De comfortregel is hierbij: hoe hoger het aantal veren per m2, hoe beter u ligt. Pocket geveerde bedden staan bekend om hun uitstekende warmteregulering en ventilatie. Modelafhankelijk heeft u bij ons de keuze uit anti-allergeen bedden en matrassen met uitwasbare hoes.

Comfortbepalende factoren

De comfortbepalende factoren van een bed hebben alles te maken met uw slaaphouding. Of u een rug-, buik- of zijslaper bent, uw lengte en gewicht. Hoe dikker een matras, hoe hoger maximaal gewicht het aankan. Onze standaard matrassen zijn 20-22 cm, dik 24-26 en tenslotte extra dik 28-30 cm. Om goed uit te komen met de locaties van extra comfort zones, dient u voor een 140 x 200 matras een lichaamslengte te hebben die ligt tussen de 175 en 185 cm. Of u gaat voor een zacht/soepel, medium of hard matras is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en in bepaalde gevallen van medische indicatie.

Meer maten: 140x190140x210140x220