Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Boxspring 80x200

Boxspring 80x200 kopen? Bedworld biedt u luxe 80x200 boxsprings tegen scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd met snelle levering binnen 24 uur.

Boxspring 80x200 kopen?

Een boxspring 80 x 200 is een bed waar een gemiddelde volwassene, tot een lengte van 1,85 m voldoende ruimte in heeft. Op de 80 cm breedte kunt u comfortabel van links naar rechts draaien. Boxspringbedden staan bekend om hun stabiele ligging en gelijke drukverdeling van het lichaam. Daarbij is het boxspringbed vaak ook wat hoger dan een gewoon ledikant. Dat maakt hem uitermate geschikt als seniorenbed of wanneer u moeilijk vanuit een liggende positie overeind kunt komen. Boxspringbedden zijn er namelijk ook in elektrisch bedienbare uitvoering. Kijk naar onze gunstige aankoopvoorwaarden en bestel vandaag nog.

Bedbodem

Bij een boxspring is de box de eigenlijke bedbodem, waar het matras opgelegd wordt. Deze kan zowel een harde, als geveerde matrasdrager hebben. Wanneer u kiest voor een harde box bepaalt u de mate van vering met de keuze van uw matras. Met de soort en kleur bekleding die over de bedbodems gespannen wordt, creëert u elke gewenste sfeer in uw slaapkamer. U kunt kiezen voor stof of kunstleer, met of zonder luxe hoofdbord en bijpassende pootjes. Om vervelende geurtjes tegen te gaan, zijn onze bedbakken op onzichtbare plaatsen voorzien van ventilatieopeningen.

Formaat

Hoe fijn samen slapen is, de nachtrust op zich is een individuele bezigheid. Onze boxspring 80 x 200 is een prima maatvoering voor mensen met een gemiddeld postuur en lichaamslengte. Voor zwaarder gebouwde en personen met een lengte van boven de 1,90 m adviseren we een iets breder en langer bed. Bedworld biedt u boxspring combinaties in elke gewenste breedte en lengte. Wanneer u een bed zoekt dat zowel voor 1 als 2 personen gebruikt kan worden, biedt de twijfelaar uitkomst. Nog een fijne bijkomstigheid van boxspringbedden zijn de iets hogere instap en de mogelijkheid tot het nemen van een verstelbare bedbodem.

Materiaalkeuze matras

De meest gekozen matrassoort voor boxspringbedden is het matras met pocketvering. Dit is omdat een pocketvering matras een opzichzelfstaand bed is dat geen verdere ondersteunende vering vraagt. Hoe hoger het aantal veren per m2, hoe hoger de flexibiliteit en het comfort. Comfort dat mede bepaald wordt door een afdeklaag van traag- en koudschuim. Doordat de veren elk in een apart zakje zitten, beschikt het bed over goede ventilerende eigenschappen. Dit is iets wat niet alleen de warmteregulering ten goede komt, maar ook huismijt tegengaat. De tijken van onze matrassen tenslotte, zijn uitwasbaar en vervaardigd van anti-allergene stof.

Bepaal zelf uw comfort

Na het technische verhaal, kunnen we dan nu gaan kijken op welk boxspring matras 80 x 200 u het beste slaapt. Om het beste matras te kunnen kiezen, kijkt u niet alleen naar dat wát u het lekkerste vindt liggen, dus hard, zacht of medium, maar ook hóe u slaapt en hoeveel aan maximaal gewicht het matras moet dragen. Rekening houdend met uw lengte, kunt u daarna uw voorkeuren voor het aantal comfort zones en de dikte van het matras gaan bepalen. Als standaarddikte voor een matras wordt 20-22 cm aangehouden. 24-26 cm valt onder de dikke matrassen en met 28-30 cm heeft u een extra dik matras.

Meer maten:  80x19070x19070x200