Icon Bedworld levert in Nederland en België

Icon 4.5 via Google

Boxspring 90x200

Boxspring 90x200 kopen? Bedworld biedt u luxe 90x200 boxsprings tegen scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd met snelle levering binnen 24 uur.

Boxspring 90x200 kopen?

De boxspring van 90x200 cm is niet zomaar een bed. Het is een royale eenpersoonsslaper, waarop u heerlijk tot rust komt. Bedworld boxsprings zijn hypoallergeen gestoffeerd, naar wens elektrisch verstelbaar en optioneel voorzien van een hoofdbord en/of opbergbak. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor afwijkende (lengte)maten en zelfs maatwerk is mogelijk. Selecteer meteen uw favoriete 90 x 200 boxspring en profiteer van 14 dagen proefslapen. Voor 12 uur besteld, morgen in huis. Onze eenpersoons boxspringbedden zijn separaat te gebruiken, maar als u ze tegen elkaar aanschuift, heeft u in een handomdraai een fijne lits-jumeaux.

De box

De box van een boxspringbed is in feite niets anders dan een doosvormige bedbodem. Het matrasdragende gedeelte kan zowel hard, als geveerd zijn. Op harde boxen gebruikt u een geveerd matras en op geveerde bedbodems kunt u volstaan met een schuimmatras. Het fijne van boxspring bedmeubelen is dat u er een luxe interieurstijl mee in uw slaapkamer creëert. Voor zowel de box, als het hoofdbord kiest u bij Bedworld zelf uw gewenste kleur, soort bekleding en pootjes. Bij ons heeft u een ruime keuze uit allerhande textielsoorten en kunstleer. De overtrekken zijn van ventilerend, makkelijk te reinigen waterafstotend materiaal.

De maat en hoogte van uw bed

Voordat u een nieuw bed koopt, willen we u adviseren niet alleen naar het comfort te kijken, maar ook naar het formaat en de hoogte. Een 1 of 2 persoons is altijd wel duidelijk en ook wanneer we het over een twijfelaar hebben, weet u dat dit om een tussenmaat gaat. Maar wist u dat het gemiddelde boxspringbed, inclusief matras en topdek, hoger is dan een gewoon ledikant? En dat u, doordat de box volledig gestoffeerd is, geen harde bedrand heeft? Onze boxsprings 90 x 200 zijn verkrijgbaar met vlakke of verstelbare bedbodem.

Materiaal en eigenschappen matras

Standaard worden, op boxsprings met vlakke bodem, pocketvering matrassen gebruikt. Deze bieden volledige ondersteuning. Regel daarbij is dat hoe meer veren er op een m2 zijn aangebracht, hoe meer comfort het bed biedt. Pocket geveerde matrassen staan bekend om hun goede ventilerende en warmte regulerende eigenschappen. Door de continue doorstroming van lucht krijgen huisstofmijten en geurtjes geen kans. Het ligcomfort van deze bedden wordt gerealiseerd door meerdere afdeklagen die bestaan uit koudschuim en traagschuim. Om extra zacht te slapen, kunt u gebruik maken van een topper. De tijk van onze de bij ons verkrijgbare matrassen is van uitwasbaar anti-allergeen materiaal.

Bepaal zelf uw optimale comfort

Welk bed het meeste comfort biedt, is voor elk mens verschillend. Een en ander hangt niet alleen af van uw persoonlijke voorkeur, maar ook van uw gewicht, postuur en van uw slaaphouding. Een rugslaper bijvoorbeeld heeft op andere plaatsen comfort zones nodig dan een zij- of buikslaper. Bent u licht gebouwd of gevoelig op de gewrichten, ligt een zacht en soepel bed beter. Forsere en zwaardere mensen zullen het best gebaat zijn, met een medium tot hard bed. Vergeet ook de matrasdikte niet mee te nemen in uw aankoopbesluit. Een matrasdikte van 20-22 is standaard, met 24-26 cm heeft u een dik bed en 28-30 cm valt onder de extra dikke matrassen.

Meer maten: 90x19090x21090x220