Bel ons

Hulp of vragen?

020 - 6344473
Welk matras moet ik kiezen?

Welk matras moet ik kiezen?

Thursday, Jun 23, 2016 0 comment(s)

Welke matras is nu voor jou het beste? De volgende thema's helpen je bij het kiezen van een nieuwe matras:

Ventilatie en ondersteuning 
Wie kiest voor Bedworld BV kiest voor de perfectie van het ventilerende en ondersteunende systemen. Het unieke ontwikkelde Actieve Ventilatie en Support systeem, waarbij verschillende ventilerende en ondersteunende materialen in een optimaal samenspel zorgdragen voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Na elke nacht weer klaar voor een energieke dag!

Comfort en liggevoel
De comfortlaag in een matras is bepalend voor het liggevoel. Bij de ontwikkeling en productie van ieder bed staat comfort altijd voorop. Wij hebben bewust gekozen voor Koudschuim comfortlagen in al onze matrassen. We weten dat heel veel mensen  dit materiaal een prettige combinatie van veerkracht en zachtheid vinden. Natuurlijk gebruiken wij verschillende kwaliteiten die  waardig zijn en bieden we verschillende samenstellingen van grondstoffen.
 
Temperatuur en klimaat
De kwaliteit van je slaap verbetert sterk als  je lichaam op de juiste temperatuur blijft. De een heeft het snel warm de ander eerder koud. Voor iemand anders verschilt dat juist per seizoen. Het is fijn wanneer je matras aansluit bij je persoonlijke behoeften.  Daarom bieden wij ook verschillende mogelijkheden, zoals een warme of coole tijk.
 
Hygiëne en wasbaarheid
Het is heel normaal dat je lichaamstemperatuur schommelt tijdens je slaap. Dat heb je ook nodig om goed te kunnen slapen.  Niet alleen ventilatie van je matras is daarom belangrijk, maar ook wasbaarheid van de tijk. Een goede matras is immers ook een schoon en fris matras.
 
Allergieën en irritaties
Als je last hebt van een allergie of je bent gevoelig voor bepaalde materialen (latex of wol), dan is het heel belangrijk dat je een matras hebt die er voor zorgt dat je daar  geen of zo min mogelijk last van hebt. De tijken van Bedworld zijn gemaakt van hoogwaardige breisels en weefsels en ze zijn zacht en glad van structuur.  We kiezen zo veel mogelijk voor een combinatie van katoen en synthetische materialen zodat ook de tijk hyper allergeen is.

Staat er nu niets tussen waaraan u wat heeft dan vragen we u om contact  met ons op te nemen zodat we u met uw vraag wellicht kunnen verder helpen.